Vacature Servicemonteur

Servicemonteur vacature

Een reislustige servicemonteur gezocht!

Als servicemonteur bij Hencon Forestry zie je veel van Europa, bouw en ontwikkel je indrukwekkende machines en werk je met de merken Axsel en John Deere.

Wanneer je werkt als servicemonteur bij Hencon Forestry, is elke dag anders en interessant. Je werkzaamheden zijn erg divers en variëren van het stellen van diagnoses, tot het uitvoeren van reparaties. Je houdt je o.a. bezig met het opbouwen van klant specifieke wensen, functies en systemen aan machines. Je werkt vanuit de werkplaats in Ulft, evenals op locatie bij de klant in Nederland, maar ook elders in Europa. Wanneer je ruimte ziet voor verbetering op het gebied van techniek of kwaliteit, draag je dit aan.

Wat wij jou bieden

Hencon Forestry biedt een veelzijdige en uitdagende positie, waarbij je veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng krijgt. Het gemotiveerde en enthousiaste team helpt je graag op weg en werkt samen aan het beste resultaat. Werken bij Hencon is werken bij een organisatie waarbij alles van engineering t/m montage onder één dak aanwezig is!

Hencon streeft naar een langdurige relatie en biedt kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling in studiemogelijkheden. Naast een passend salaris conform de CAO Metaal & Techniek, behoren ook voldoende vakantiedagen en collectieve verzekeringen tot je arbeidsvoorwaarden.

Onze organisatie

Hencon Forestry is onderdeel van de Hencon Groep en is gevestigd in Ulft. Hencon Forestry is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud.
Naast het officiële importeurschap van John Deere bosbouwmachines voor Nederland en een gedeelte voor Duitsland, ontwikkelen wij ook zelf machines onder de naam Axsel. Vanuit de hoofdvestiging in Ulft staat een compleet team van vakmensen klaar voor verkoop, technische ondersteuning, onderdelen distributie of advies. Wanneer de machines niet aansluiten op de wens van de klant, kijken wij samen met de klant naar een geschikt alternatief, een stuk maatwerk. Hencon Forestry kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, veelzijdige techniek en een gemotiveerd team.

Wat wij vragen

Voor het team van Hencon Forestry zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een passie voor techniek. Ook vragen wij:

  • Een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding in een technische richting;
  • Ervaring als monteur en kennis van o.a. hydrauliek, mobiele voertuigen, mechatronica en besturingstechniek.
  • Een service- en klantgerichte instelling, met een goede dosis zelfstandigheid;
  • Bereidheid om met een ingerichte servicebus op pad te gaan;
  • Een analytische instelling;
  • Naast de Nederlandse taal, is het ook fijn als je de Engelse/Duitse taal beheerst.

Heb je al ervaring op het gebied van bosbouw of landbouwmechanisatie? Dan is dat een mooie pré.

Interesse of vragen over deze servicemonteur vacature?

Neem contact op met HR Officer Margot Lamers tel: 0315-695485 of mail naar mlamers@hencon.com